Van probleem naar oplossing

diagnose

elektrische storingen

Een storing, wat nu?

Bijna iedereen heeft het wel eens gehad met zijn of haar auto. Een vreemd lampje in de auto, soms met een vreemd rijdende auto tot gevolg, soms alleen het lampje. Maar wat is er nou precies aan de hand? Dat is zonder goede diagnose lastig van te voren te zeggen. Wij zoeken het graag voor u uit en lossen het voor u op.

Gerichte aanpak

Zonder kennis en de juiste apparatuur kan een diagnose veel kosten met zich meebrengen. Zeker wanneer er onnodige onderdelen vervangen worden. Door te investeren in de juiste apparatuur en onze kennis constant op peil te houden kunnen we gerust zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het oplossen van storingen. We gaan gericht op zoek zodat we zo snel mogelijk tot de oorzaak van het probleem komen. Meten is nou eenmaal weten!

Up to date werkplaats

Door te investeren in de juiste software, apparatuur en cursussen blijven wij en onze werkplaats up to date. En dit resulteert weer in gerichte aanpak, zo komen we op de juiste manier van probleem naar oplossing. 

We zijn in het bezit van de originele software voor (bijna) alle merken, hierdoor hebben we toegang tot de informatie die de dealer ook heeft. Dit scheelt u tijd en geld. 

Zakelijk én particulier

Voor ons maakt het niets uit. We werken graag samen met garagebedrijven uit de omgeving maar u kan ook rechtstreeks bij ons terecht als particulier.

het proces

1

Binnenkomst

Bij binnenkomst gaan we met u in gesprek over wat er mis is met de auto. Wat u ervaart, wat u opvalt en alle andere zaken die van toepassing kunnen zijn. We stellen dan gerichte vragen om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van het probleem.

2

diagnose

In deze stap willen we graag de klacht zelf ervaren. We gaan probleem dus proberen op te wekken. Als dit lukt dan kunnen we overgaan tot diagnose. Onze bevindingen noteren we en communiceren we met u.

3

offerte/oplossing

Als we erachter zijn wat het probleem is dan brengen wij u op de hoogte. We brengen dan ook een offerte uit zodat u weet waar u aan toe bent. Pas na akkoord gaan we over tot reparatie.

4

Controle

Als we de storing hebben opgelost gaan we controleren of dit ook daadwerkelijk het geval is. Dit kan zijn doormiddel van een proefrit of extra metingen. Zo weten we zeker dat u een goede auto mee krijgt.

Gebaseerd op 12 recensies.
Ingeborg Weerstand
Ingeborg Weerstand
2022-07-21
We hebben twee auto's volledig in onderhoud bij Misha. Super service. Fijne man die meedenkt en deskundig is. Hij gaat door tot het probleem opgelost is.
Ruben De Vries
Ruben De Vries
2022-05-12
Eerlijke garage, goede service!
Bert Homan
Bert Homan
2022-03-04
Uitstekend garagebedrijf. Jonge dynamische eigenaar met passie voor klant en auto. Eerlijk advies, kundig in werkzaamheden. Alles gaat (vooraf indien gewenst) in overleg met de klant. Gezien het aanbod in Assen zeker de moeite waard je auto hier te laten onderhouden.
Woutjan Pera
Woutjan Pera
2021-08-21
jan vanderploeg
jan vanderploeg
2021-08-09
Terry Bakker
Terry Bakker
2021-08-08
Onderhoud top, service top!
Louwrens Janssen
Louwrens Janssen
2021-01-17
Goede communicatie en juiste diagnose. Persoonlijke en vriendelijke benadering
Henk Walters
Henk Walters
2021-01-11
Vriendelijke en eerlijke deskundige service. Vooraf wordt duidelijk de (on)mogelijkheden besproken en bij verassingen word je netjes ingelicht.