Als regeneratie niet meer helpt

roetfilterreiniging

helpt een roetfilterreiniging?

Wanneer wel?

Als er sprake is van extreme verstopping dan kan het roetfilter zichzelf niet meer schoonbranden (regenereren). Wanneer dit aan de hand is kan een reiniging uitkomst bieden. Doormiddel van speciale vloeistof die door het roetfilter wordt geblazen zal de roetophoping verwijderd worden. Hierdoor zal de verschildruk van het filter afnemen en kan de auto zichzelf weer gaan regeneren.

Belangrijk hierbij is wel dat er altijd aanvullende controles nodig zijn. Een roetfilter dat verstopt is, is namelijk bijna altijd een gevolg en geen oorzaak. 

Wanneer niet?

Als er een te hoge uitstoot gemeten wordt bij de APK dan helpt een reiniging helaas niet. Vaak zijn er dan andere problemen aan de hand.

Uiteraard kunnen wij u hier ook bij helpen bijv. in de vorm van een diagnose.

Gebaseerd op 12 recensies.
Ingeborg Weerstand
Ingeborg Weerstand
2022-07-21
We hebben twee auto's volledig in onderhoud bij Misha. Super service. Fijne man die meedenkt en deskundig is. Hij gaat door tot het probleem opgelost is.
Ruben De Vries
Ruben De Vries
2022-05-12
Eerlijke garage, goede service!
Bert Homan
Bert Homan
2022-03-04
Uitstekend garagebedrijf. Jonge dynamische eigenaar met passie voor klant en auto. Eerlijk advies, kundig in werkzaamheden. Alles gaat (vooraf indien gewenst) in overleg met de klant. Gezien het aanbod in Assen zeker de moeite waard je auto hier te laten onderhouden.
Woutjan Pera
Woutjan Pera
2021-08-21
jan vanderploeg
jan vanderploeg
2021-08-09
Terry Bakker
Terry Bakker
2021-08-08
Onderhoud top, service top!
Louwrens Janssen
Louwrens Janssen
2021-01-17
Goede communicatie en juiste diagnose. Persoonlijke en vriendelijke benadering
Henk Walters
Henk Walters
2021-01-11
Vriendelijke en eerlijke deskundige service. Vooraf wordt duidelijk de (on)mogelijkheden besproken en bij verassingen word je netjes ingelicht.