Onze achtergrond

Over ons

Wat valt er over ons te vertellen?

Wij (Mischa en Viola) zijn het gezicht achter Autotech Groen. Viola op de achtergrond en Mischa in de werkplaats.

Ik (Mischa) wist als klein jongetje al dat ik ooit een eigen bedrijf wilde. Helemaal toen mijn vader een eigen bedrijf begon. Het moest en zou gebeuren alleen was ik er toen nog niet achter dat mijn passie in de techniek lag. 

Echter kwam dit ook al op jonge leeftijd naar buiten. Mijn opa is namelijk automonteur geweest en had een brug bij huis. Ik vond het geweldig als mijn opa daar bezig was. Met een mini overall aan was ik vaak bij hem in de schuur te vinden. Hij komt overigens bijna alle dagen nog even polshoogte nemen op de zaak.

Na wat omzwervingen qua werk en opleidingen, binnenvaart en defensie, besloot ik dan toch om mijn hart te volgen. Ik doorliep de opleiding voor 1e monteur en daarna ook voor APK keurmeester. In mijn vrije tijd was ik toen al veel bezig met diagnose stellen en dit groeide als maar meer.

Na een aantal jaar bij een leuke universele garage gewerkt te hebben bood zich de kans om een pand te huren en hebben wij de stoute schoenen aan getrokken. 

Viola regelt veel op de achtergrond en ondersteunt waar nodig. 

 

_DSC6339
Gebaseerd op 12 recensies.
Ingeborg Weerstand
Ingeborg Weerstand
2022-07-21
We hebben twee auto's volledig in onderhoud bij Misha. Super service. Fijne man die meedenkt en deskundig is. Hij gaat door tot het probleem opgelost is.
Ruben De Vries
Ruben De Vries
2022-05-12
Eerlijke garage, goede service!
Bert Homan
Bert Homan
2022-03-04
Uitstekend garagebedrijf. Jonge dynamische eigenaar met passie voor klant en auto. Eerlijk advies, kundig in werkzaamheden. Alles gaat (vooraf indien gewenst) in overleg met de klant. Gezien het aanbod in Assen zeker de moeite waard je auto hier te laten onderhouden.
Woutjan Pera
Woutjan Pera
2021-08-21
jan vanderploeg
jan vanderploeg
2021-08-09
Terry Bakker
Terry Bakker
2021-08-08
Onderhoud top, service top!
Louwrens Janssen
Louwrens Janssen
2021-01-17
Goede communicatie en juiste diagnose. Persoonlijke en vriendelijke benadering
Henk Walters
Henk Walters
2021-01-11
Vriendelijke en eerlijke deskundige service. Vooraf wordt duidelijk de (on)mogelijkheden besproken en bij verassingen word je netjes ingelicht.