Zo blijft uw auto up to date

Onderhoud/Apk

Het verplichte nummer?

Elk jaar weer

De APK is voor bijna alle auto’s een jaarlijks terugkomend iets. (Behalve voor hele nieuwe of hele oude auto’s). Wij voeren de APK graag voor u uit. En wist u dat u al 2 maanden voor het vervallen van de APK een afspraak mag maken?

Onderhoud

Minstens zo belangrijk als de APK. Tijdens de APK wordt u auto dan wel gecontroleerd op veiligheidsaspecten maar het is zeker geen onderhoud. Het juist onderhouden van een auto zorgt voor het tijdig tackelen van problemen en dit zorgt ervoor dat u en uw voertuig mobiel blijven.

Zakelijk én particulier

Voor ons maakt het niets uit. We werken graag samen met garagebedrijven uit de omgeving maar u kan ook rechtstreeks bij ons terecht als particulier.

Gebaseerd op 12 recensies.
Ingeborg Weerstand
Ingeborg Weerstand
2022-07-21
We hebben twee auto's volledig in onderhoud bij Misha. Super service. Fijne man die meedenkt en deskundig is. Hij gaat door tot het probleem opgelost is.
Ruben De Vries
Ruben De Vries
2022-05-12
Eerlijke garage, goede service!
Bert Homan
Bert Homan
2022-03-04
Uitstekend garagebedrijf. Jonge dynamische eigenaar met passie voor klant en auto. Eerlijk advies, kundig in werkzaamheden. Alles gaat (vooraf indien gewenst) in overleg met de klant. Gezien het aanbod in Assen zeker de moeite waard je auto hier te laten onderhouden.
Woutjan Pera
Woutjan Pera
2021-08-21
jan vanderploeg
jan vanderploeg
2021-08-09
Terry Bakker
Terry Bakker
2021-08-08
Onderhoud top, service top!
Louwrens Janssen
Louwrens Janssen
2021-01-17
Goede communicatie en juiste diagnose. Persoonlijke en vriendelijke benadering
Henk Walters
Henk Walters
2021-01-11
Vriendelijke en eerlijke deskundige service. Vooraf wordt duidelijk de (on)mogelijkheden besproken en bij verassingen word je netjes ingelicht.